Gator is opgericht in 2000 in Nederland en heeft een specialisme opgebouwd in het verkopen van licentie producten uit de Entertainment en Toy industrie. Het grootste gedeelte van onze items komt uit het domein van Film en TV, comic en fantasy, muziek, Manga en Anime, boeken en video games.

 

Onze klanten kunnen profiteren van een groot aanbod uit de verschillende collectibles met bijna meer dan 4000 verschillende items. Onze producten gaan van cadeau’s en gadgets tot actiefiguren, toys, merchandising, textiel, statues, games en accessoires maar ook de life-size high-quality replica’s. Ons team zoekt constant naar de meest bijzonder gadgets en collectibles uit de entertainment industrie.

 

Onze winkel is in Nijmegen (Nederland) en we rekenen geen verzendkosten bij orders boven de 150,- euro binnen de EU. Door een automatische track & tracé mogelijkheid kunnen de klanten hun zending online volgen. We staan altijd klaar met een luisterend oor voor al onze klanten en zijn altijd op de uitkijk voor nieuwe concepten en trends. We willen ons plezier in het werk graag met je delen en staan klaar voor al je vragen over onze firma.

Gator film & game merchandise

Lange Hezelstraat 67

6511 CD Nijmegen

Nederland Tel. 0031-243600510

Kamer van Koophandel KvK 09149423

BTW nummer